Lekker languit in het groene gras of in het hart van buitenaards mooi industrieel erfgoed. De zomerconcerten van Het Gelders Orkest brengen je op de meest bijzondere plekken. En zangeres Ellen ten Damme reist mee!

Franse chansons en Duitse klassiekers uit de theatertour ‘Paris-Berlin’

Lekker languit in het groene gras of in het hart van buitenaards mooi industrieel erfgoed. De zomerconcerten van Het Gelders Orkest brengen je op de meest bijzondere plekken. En zangeres Ellen ten Damme reist mee! De veelzijdige artieste zingt, begeleid door Het Gelders Orkest, hartverscheurende Franse chansons en Duitse klassiekers over het leven, de dood, de mannen, de vrouwen en bovenal… de liefde!  ‘Je veux de l’amour, verdomme!’

Ten Dammes schreeuwende behoefte wordt ingevuld door Jacques Brel, Serge Gainsbourg, Edith Piaf, Yves Montand, Marlene Dietrich en vele anderen. Maak je op voor een overdonderende cross-over die je niet snel van je af zult kunnen schudden. Terwijl de zomer nog lang niet voorbij is, bezorgen Ellen ten Damme en Het Gelders Orkest je de koude rillingen.

Kaarten bestel je hier