Vloggers, filmliefhebbers en Youtubers opgelet! Voor de  Cinekid Creators Crew zijn wij op zoek naar enthousiast talent tussen de 9-16 jaar. Ben jij enthousiast, gek op video’s maken én heb jij altijd al kijkjes willen nemen achter de schermen bij opnames en filmpremières? Dan is dit je kans! Kom op zondag 16 juli auditie doen tijdens Vierdaagsefeesten en wie weet word jij wel de nieuwe Cinekid Creator! 

Als Cinekid Creator maak je deel uit van een topteam met bekende YouTubers. Wij zorgen voor de tofste items waar jullie voor ons kunnen vloggen.

Kom auditie doen!

Op zondag 16 juli, tijdens Vierdaagsefeesten houdt Cinekid een auditiemiddag voor jong en aanstormend YouTube talent in de Mariënburgkapel. Kom in de middag langs en laat je YouTube filmpje zien. Kids ontmoeten bekende YouTubers zoals Rooy, Matser, Cjoelmovies én wie weet word jij samen met hen een nieuwe Cinekid Creator!

Je krijgt ook nog eens gave masterclasses, je bezoekt de leukste premières, film- en televisie opnames, castingdagen en alles ziet wat er achter de schermen gebeurt.

Ben je enthousiast? Twijfel dan niet en kom langs op zondag 16 juli in de  Mariënburgkapel. Dat is bij de bieb en bij Lux.

Tot dan!