Politie onderzoekt gewapende overval

De politie is een onderzoek gestart naar een gewapende overval op een afhaalrestaurant aan de Groenestraat in Nijmegen. Deze vond plaats op zaterdag 3 juni rond 22.35 uur.

Op dat moment waren zes personen aanwezig in de zaak (er waren geen klanten); twee gemaskerde mannen kwamen binnen en bedreigden de aanwezigen met een vuurwapen (of iets wat daar op leek). Even later gingen ze er vandoor met een geldbedrag; het is niet bekend waar ze naar toe zijn gevlucht.

Onderzoek

De politie is direct een zoekactie en een recherche-onderzoek gestart, maar dat heeft nog niet geleid tot de twee daders. Wel heeft de politie een signalement van de daders.

Signalementen

  • Dader 1 is 1.88 meter lang en heeft een normaal postuur De man is ongeveer 25-30 jaar oud en heeft donker gekleurd haar. Over de kleding is weinig bekend.
  • Dader 2 is ongeveer 2 meter lang en heeft een normaal postuur. Ook hij is 25-30 jaar oud en heeft een donkere huidskleur en zwart kort kroeshaar. Hij had een geel-blauwe plastic tas bij zich.

Denkt u iemand te herkennen of heeft u informatie die de politie kan helpen? Bel dan met 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.