Aan wie mogen Rijk van Nijmegen Uitdaging en de Rabobank de MVO Award 2017 overhandigen? Dat wordt op maandag 29 mei bekendgemaakt. De uitreiking van de MVO Award 2017 vindt dan plaats in Theater ’t Mozaïek.

MVO Award én bijzondere start-ups
De MVO Award is een prijs voor bedrijven uit de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Nijmegen en Wijchen die zich onderscheiden door aantoonbaar maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zichtbaar betrokken te zijn bij onze regio. Door de uitreiking van de MVO Award worden bedrijven die – op basis van People, Planet en Profit – bijdragen aan een positief leefklimaat in het Rijk van Nijmegen, in de spotlights gezet.

Finalisten
De prijswinnaars in de afgelopen jaren waren: Holland Food Service (2013), Modderkolk (2014), Banken Champignons (2015) en Scholten Awater (2016). Ook dit jaar presenteert Rijk van Nijmegen Uitdaging met trots drie finalisten:

  • ByKay; dit Wijchense bedrijf heeft één doel: het babydragen voor iedereen over de hele wereld mogelijk maken. Met als slogan ‘Carry your love’ heeft het bedrijf een compleet assortiment ergonomische babydragers ontwikkeld.
  • ECO+BOUW (voorheen ORGA bouw); dit bedrijf uit Nijmegen heeft als doel het anders te doen dan andere bouwbedrijven. Zij streven ernaar zo groen mogelijk te bouwen (duurzaam, ecologisch en biobased) maar wel op een moderne manier.
  • Radboudumc; het Radboudumc wil voorop lopen in de ontwikkeling van innovatieve, duurzame en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten.

Deze drie finalisten strijden om de felbegeerde award. Maar er is ook aandacht voor inspirerende start-ups. Wie weet, zijn zij de finalisten van volgend jaar! Weten wie deze start-ups zijn? Volg dan Rijk van Nijmegen Uitdaging op Facebook.

Shortlist
Op de shortlist voor de finaleplaatsen stonden nog drie bedrijven uit de regio: supermarkt Nico de Witt uit Beek, hoveniersbedrijf De Overhaag uit Leuth en lunchcafé Brownies&downieS uit Wijchen. Deze drie bedrijven verdienen ook zeker een vermelding. Het zijn drie bedrijven waar MVO en daarmee People, Planet, Profit hoog op de agenda staan!

Uitreiking 29 mei 2017
Het officiële programma vindt plaats tussen 17.30 uur en 19.00 uur in Theater ’t Mozaïek in Wijchen. De winnaar wordt dan bekendgemaakt én de twee start-ups worden in het zonnetje gezet. Meer informatie over het programma en de finalisten vindt u op onze website en op onze social media pagina’s. Aanmelden voor het bijwonen van de uitreiking kan via de website www.rijkvannijmegenuitdaging.nl.