Van 23 tot 28 mei is er een internationale uitwisseling in de regio Nijmegen waar 3 teams van Voetbal+ uit Beuningen aan deelnemen. Gastheer van het toernooi is NEC en de activiteiten zijn op verschillende locaties in de regio Nijmegen. Het slottoernooi wordt op zaterdag 27 mei gehouden in Beuningen, waarbij ook andere teams uit het platform worden uitgenodigd.

Uiteraard is de organisatie dan in handen van VV Beuningse Boys en zijn ook de mensen, die Voetbal+ een warm hart toe dragen zoals enthousiaste vrijwilligers en (seniore) scheidsrechters van vv Beuningse Boys in actie te zien.

Deelnemende teams op zaterdag zijn de volgende Voetbal+ teams:

SL Benfica
Hapoel Tel Aviv FC
v.v. OSC
sc. Bemmel
sc. Woezik 1
sc. Woezik 2
v.v. Beuningse Boys 1
v.v. Beuningse Boys 2
v.v. Beuningse Boys 3

Kijk voor meer informatie op deze link. Voor meer inlichtingen over Voetbal+ bij de Beuningse Boys kan men contact opnemen met Henri Bakhuis via email voetbalplus@beuningsboys.nl of kijk op de website van Beuningse Boys,