Arabisch leren? Meedoen aan een wetenschappelijk experiment over muziek of taal? In samenwerking met de Radboud Universiteit heeft festival Music Meeting een speciaal programma opgezet waarin muziek en wetenschap samenkomen. Tijdens het Pinksterfestival op 3, 4 en 5 juni in Park Brakkenstein kun je naast de concerten een flinke portie kennis opsnuiven.  

In de ‘Meet Radboud’ area zie je tijdens het festival vooraanstaande wetenschappers ‘live’ aan het werk, en kun je meedoen aan hun onderzoek. Je kunt er in een kwartier een vreemde taal leren. Maar er zijn ook kinderlezingen en interactieve colleges. Verder kijken dan je eigen taal, anders luisteren naar muziek. Het sluit naadloos aan op het DNA van Festival Music Meeting. Music Meeting is het eigenzinnige festival voor muziek die je zelden hoort. Music Meeting vindt plaats tijdens het Pinksterweekend (3, 4 en 5 juni 2017) in de ‘achtertuin’ van de Radboud Universiteit, Park Brakkenstein. De samenwerking tussen de universiteit en het Pinksterfestival is voor beide partijen dan ook een wens die in vervulling gaat.

Studenten voor 1 euro

Studenten van de Radboud Universiteit kunnen vanwege de samenwerking heel voordelig naar Music Meeting. Voor 1 euro kun je via www.musicmeeting.nl in de voorverkoop een studententicket PARK (exclusief servicekosten) kopen. Vergeet dan niet je studentenkaart mee te nemen naar het festival.

Festival Music Meeting

Foto gemaakt door: Gerard Verschooten