Aanstaande zondag wordt de vijftiende editie van de Marikenloop georganiseerd, waar 10.000 vrouwen een afstand van maximaal 10 km afleggen. Een goede voorbereiding is het halve werk en daarom verzorgt Sky Radio de speciale ‘Sky Radio Warming Up’. 

In 7 minuten worden de deelneemsters door twee professionele instructrices opgewarmd op de beste hits van Sky. Uit universitair onderzoek blijkt dat aanpassing van muziek aan het loopritme voor een verbetering in prestaties zorgt. Sky Radio biedt daarom vier online playlists met non-stop de beste hardloopmuziek, aangepast naar elk niveau: Sky Radio Running Hits Starter, -Gevorderd, -Expert en -Stretch & Relax. Uiteenlopende hits, op tempo en BPM gemixt, lopen perfect in elkaar over voor een optimale run. De Sky Radio Running Hits playlists worden elke maand geüpdatet met nieuwe muziek en zijn te beluisteren via skyradio.nl, de Sky Radio app en als podcast.