Radboudumc wint MVO Award 2017

Radboudumc mag aansluiten in het duurzame rijtje van Modderkolk, Banken Champignons en Scholten Awater! De winnaar van de MVO Award 2017!

De winnaar
Radboudumc wil voorop lopen in de ontwikkeling van innovatieve, duurzame en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Cathy van Beek nam als trots lid van de Raad van Bestuur de award in ontvangst. Antoine Driessen, directievoorzitter Rabobank Rijk van Nijmegen, reikte ook dit jaar weer de award uit. Cathy van Beek: “We zitten nu in de fase dat we alle losse initiatieven van onderaf bundelen. We zorgen dat alle losse bloemen nu mooie boeketten worden.”

Het juryrapport
Sylvia Fleuren, wethouder Berg en Dal en juryvoorzitter, over de drie finalisten: “Het zijn alle drie bijzondere ondernemingen met bijzondere doelstellingen en prestaties. Met één gemeenschappelijke doel: zich inzetten voor een beter leefklimaat. De passie voor hun werk is groot en voelbaar.” De winnaar Radboudumc volgens de jury: “Cathy van Beek en haar teamleden hebben een mammoettanker in een niet te stoppen beweging gebracht.”

Inspiratie
Rijk van Nijmegen Uitdaging zette twee start-ups letterlijk in de spotlights. Be-O en Jimini’s kregen beiden anderhalve minuut voor een pitch. Damir Perkic van Be-O heeft als motto “Close the circle” en dit laat hij zien met zijn drinkflessen van bio-plastic die volledig recyclebaar zijn. Evelien Donkers van Jimini’s werd tijdens haar stage in Frankrijk overtuigd dat het eten van insecten de toekomst is: “Think big, eat smaller”.

MVO is gewoon doen
De aftrap van de uitreiking werd gegeven door Antoine Driessen, Gaby Erens, manager Rijk van Nijmegen Uitdaging en Luuk Slaats, winnaar van de MVO Award 2106 en tevens jurylid.  Luuk Slaats: “Uiteindelijk wil iedereen werken bij een bedrijf waar ze zich goed bij voelen.”

MVO Award
De MVO Award is een prijs voor hét bedrijf uit de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Nijmegen en Wijchen dat zich onderscheidt door aantoonbaar maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zichtbaar betrokken te zijn bij onze regio. Door de uitreiking van de MVO Award worden bedrijven die – op basis van People, Planet en Profit – bijdragen aan een positief leefklimaat in het Rijk van Nijmegen, in de spotlights gezet.

Foto gemaakt door: Ger Loeffen

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.