Op zondag 7 mei is de eerste editie van de zeldzaam mooie markt in het bijzondere Valkhofpark in Nijmegen.

Het is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van lokale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Op deze wel heel bijzondere markt vind je echt eens iets anders en ontmoet je de personen achter dat leuke product dat je al eens in de media zag.

Met meer dan 75 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils. Van bijzondere producten, tot ambachten, puur en (h)eerlijk eten en nog heel veel meer. Voor jong en oud is er genoeg te zien, te proeven en te beleven. Je kunt deelnemen aan verschillende workshops, zoals hoepelen met de Hoepeljuf, bijzondere demonstraties bewonderen, zoals mega zeepbellen demonstraties van Frans van der Kamp en genieten van de ontspannen sfeer tijdens de zeldzaam mooie markt.