Op maandagavond tussen 22:30 en 23:00 vond er een overval plaats op een woning aan de Zwanenstraat in Nijmegen. Er werd aangebeld waarop de bewoner open deed. Twee gemaskerde mannen overvielen de man en werkten hem naar de grond.

De overvallers wilden geld en een van hen ging op zoek naar geld in de woning terwijl de ander de bewoner onder controle hield. De buren hoorden dat er iets aan de hand was en bonkten tegen de muur waarop de overvallers er vandoor gingen. Het is nog onbekend of er iets is weggenomen. De politie is een onderzoek gestart.

 Politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van deze overval. U kunt hiervoor gebruik maken van het meldformulier of uw melding telefonisch doorgeven aan de politie via nummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via 0800-7000.