Paul van Loon komt! De schrijver van Dolfje Weerwolfje, De Griezelbus en nog veel meer boeken komt op zondag 23 april bij Dekker v.d. Vegt in de Marikenstraat. Hij gaat voorlezen, vertellen en zingen over Dolfje Weerwolfje. En signeren natuurlijk.

Paul van Loon is al meer dan 30 jaar schrijver en heeft maar liefst 10 keer de Prijs van de Nederlandse Kinderjury gewonnen. Inmiddels zijn er meer dan een miljoen Paul van Loon-lezers en dat is een griezelig goede mijlpaal. Zijn bekendste boeken zijn: Dolfje Weerwolfje, De Griezelbus, Meester Kikker, Nooit de buren bijten, Foeksia de miniheks en Raveleijn.

Paul van Loon is een schrijver van boeken voor kinderen van 7 tot 99 jaar. Iets jongere en iets oudere kinderen mogen zijn boeken ook gerust lezen. Zelf houdt hij het meest van griezelverhalen, van gekke verhalen en van grumorverhalen (dat is een combinatie van de eerste twee).

De ideeën voor zijn verhalen haalt Paul van Loon uit de Andere Werkelijkheid, een term die je vaker zult tegenkomen als je zijn boeken leest. Paul van Loon vindt het het allerbelangrijkste dat kinderen zijn boeken met plezier lezen.

Aanvang: 14.00 uur tot 15.30 uur, gratis entree, graag aanmelden.

Dekker v.d. Vegt boekverkopers
Adres: Marikenstraat 29, 6511 PX Nijmegen
Website: www.dekkervdvegt.nl of www.libris.nl/dekker-vd-vegt