De politie is op zoek naar getuigen van een vermoedelijke woningoverval op vrijdagavond 17 maart aan de Middachtenstraat in Nijmegen. Vrijdagavond rond 22.30 uur drongen vier mannen de woning aan de Middachtenstraat binnen en bedreigden de bewoners met een vuurwapen of iets dat daarop lijkt.

Ze zijn er vervolgens met een geldbedrag en mobiele telefoons vandoor gegaan. Niemand is gewond geraakt. De politie is een onderzoek gestart om te achterhalen wat er precies is gebeurd en is op zoek naar getuigen die vrijdagavond rond half elf op de Middachtenstraat of nabije omgeving verdachte voertuigen of personen hebben gezien. Volgens de eerste verklaringen zou het gaan om drie mannen met een donkere huidskleur en één blanke man. Heeft u vrijdagavond iets gezien of gehoord dat met dit incident te maken kan hebben? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.