Overnachten op vierdaagse camping Sancta Maria

Dit jaar zal er voor het eerst door Stichting Maria een speciale vierdaagse camping worden georganiseerd op het monumentale complex van Sancta Maria in de wijk Hees. Tijdens de 100e editie van de Nijmeegse Vierdaagse in 2016 was de organisatie in handen van een commerciële partij. Dit jaar zal Stichting Maria het stokje overnemen.

Samen met de gemeente Nijmegen wordt in 2017 ook gekeken naar een meer permanent karakter van de vierdaagse camping. De eventuele mogelijkheid van een mini-stadscamping behoort volgens het bestuur van Stichting Maria zeker tot een van de mogelijkheden.

De vierdaagse camping Sancta Maria is dit jaar enkel en alleen bedoelt voor tenten. Caravans, mobile homes en vouwwagens zijn helaas niet toegestaan. Net zoals in 2016 is er een bar met terras, oplaadpunten voor mobiele telefoons, douches, WC’s en een massage salon aanwezig op het complex. De vierdaagse camping Sancta Maria zal deels met dagbesteders van Stichting Maria gerealiseerd gaan worden. Reserveren is vanaf nu mogelijk via deze pagina: stichtingmaria.nl.

Als kampeerder betaal je slechts 100 euro per persoon voor deze hele week. De week zal op vrijdag 21 juli feestelijk worden afgesloten met een gratis barbecue.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.