Informatieavond: investeren in zon

Zonnestroom van uw eigen dak: het is dé weg naar groene en goedkope energie. Maar investeren in zonnepanelen roept ook veel vragen op.

Energieleverancier Greenchoice helpt klanten én niet-klanten graag bij het maken van een duurzame keuze die jarenlang stroom en geld oplevert. Op woensdag 29 maart is er daarom een bijzondere informatieavond over zonnepanelen voor geïnteresseerden in de regio Nijmegen vanaf 19.00 uur.

Investeer in zon en bespaar

Ruim 47.000 Greenchoice-klanten wekken zelf groene energie op met zonnepanelen. Ieder jaar komen daar duizenden nieuwe zonnestroomproducenten bij. De kosten voor zonnepanelen verdient u terug omdat u de zonnestroom zelf verbruikt en dus minder stroom van uw leverancier afneemt.

Uw voordeel is vergelijkbaar met 6% rente op een spaarrekening (bron: Milieu Centraal). Dat is goed voor uw portemonnee en voor de wereld. Uit onderzoek blijkt bovendien dat mensen die ‘baas zijn over hun eigen energie’ dat leuk vinden én een stuk bewuster met energie omgaan.

Speciale service op informatieavond

Op de informatieavond krijgt u een presentatie van onze zonexperts over alles wat bij het zelf opwekken van zonnestroom komt kijken. Bijzonder is dat u bij het inschrijven voor de avond al kan aangeven of u op basis van uw adres een indicatieve offerte van Greenchoice wilt krijgen. Die ligt dan op de avond zelf al voor u klaar. Uw vragen kunt u ter plekke doornemen met een van de zonexperts.

Bovendien geldt dat wie op de informatieavond is geweest, daarna gratis gebruik mag maken van de btw-teruggave-service (t.w.v. €135). Want wie zelf zonnestroom opwekt, kan 21% btw terugvragen over de aanschafprijs van panelen (mits u niet al eerder panelen heeft aangeschaft of ondernemer bent). Die teruggave verzorgt Greenchoice via de btw-service voor iedereen die wil investeren in zonnepanelen. Ook niet-klanten van Greenchoice zijn van harte welkom.

Locatie en inschrijven

Locatie is Steigercafé De Dock (Honig complex) – Waalbanddijk 20B in Nijmegen. Toegang is gratis. Maar vol is vol dus meld u bijtijds aan via de inschrijfpagina.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.