Aankomende zondag zal N.E.C. vanaf 16.45 uur de strijd aangaan met directe concurrent Heracles Almelo, dat met drie punten meer de tiende plek in de Eredivisie bezet. Voorafgaand aan dit belangrijke competitietreffen zal daarnaast ook Good Old N.E.C. in actie komen tegen de Almeloërs.

Op veld 1 van De Eendracht zal om 14.00 uur worden afgetrapt voor een wedstrijd tegen oud-Heracles Almelo. Iedereen is welkom om deze wedstrijd te bekijken, de toegang is gratis. Onder leiding van Good Old N.E.C.-begeleider Tim Sherlock zullen onder andere Grad Xhofleer, Rutger Worm, Ron de Groot, Patrick Pothuizen, Pavel Mikhalevitch en Arjan Ebbinge de helden van weleer vertegenwoordigen en hopelijk het goede voorbeeld geven richting de mannen van Peter Hyballa.

Bij het duel later die middag zullen er zo’n 80 andere oud-spelers eveneens aanwezig zijn, waaronder Wim Meijers, Jan Peters, Sije Visser en Ad Mellaard. Vanaf 16.00 zijn deze oud-spelers van N.E.C. in de nieuwe Brasserie te vinden, waarna men zich in de rust van de wedstrijd op het veld laat zien voor een groepsfoto. Na afloop van de wedstrijd zullen zij in de Jupiler Lounge te vinden zijn.

(C) Bron: NEC – Nijmegen