In het onderzoek naar een dodelijk verkeersongeval op de Graafseweg in Nijmegen op 22 januari, zoekt de politie nog enkele automobilisten die mogelijk getuige waren van dit ongeval. Een 31-jarige vrouw uit Nijmegen is die nacht van zaterdag op zondag overleden na een ongeval aan de Graafseweg in haar woonplaats.

De vrouw fietste toen ze in aanrijding met een taxi kwam. Het ongeval vond plaats rond 03.05 uur op het moment dat de taxichauffeur een personenauto had ingehaald. Achter zijn taxi reed op dat moment nog een derde personenauto. De politie wil graag in contact komen met deze beide andere automobilisten.

Tijdens het politieonderzoek dat na dit ongeval is gestart, heeft de politie al met getuigen gesproken die staduitwaarts reden. Voor het complete beeld zoekt de politie echter ook die bestuurders, die stad inwaarts reden, waar het ongeval plaatsvond. Hebt u in de nacht van zaterdag op zondag iets gezien dat met dit ongeval te maken kan hebben? Bel dan de politie via 0900-8844.