Festival TREK is voor de vierde editie van het reizende openluchtrestaurant op zoek naar creatief talent. Het Festival verblijft van 25 tot en met 28 mei in het Hunnerpark in Nijmegen. Het karakter van het festival zou niet hetzelfde zijn zonder de (regionale) acts die elk jaar voor veel sfeer zorgen. Festival TREK roept daarom alle creatieve dansacts, singer-songwriters, kleinkunstenaars, theateracts en bandjes (semi-akoestisch) uit Nijmegen e.o. op om zich aan te melden via de website.

,,Als BurgeRmeester ben ik er trots op dat we komende zomer nog meer lokaal talent de kans geven om hun kunsten aan een breed publiek te tonen in de mooiste stadsparken van het land. Schrijf je creatieve act daarom snel in om kans te maken op te treden tijdens één van de negen Festival TREK weekenden”, aldus de BurgeRmeester van TREK.

Festival TREK, meer dan alleen lekker eten en drinken
Festival TREK tovert negen stadsparken verspreid over het hele land om tot grote openluchtrestaurants met tientallen mobiele keukens en barretjes. Naast lekker eten en drinken, maken bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances een bezoek aan Festival TREK compleet. Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen een podium in de kamer van de ‘BurgeRmeester van TREK’ en een theaterkaravaan trekt door het park om bezoekers te vermaken.

Over Festival TREK
Festival TREK is gratis toegankelijk, er wordt uitsluitend een vergoeding gevraagd voor een milieuvriendelijk hard-plastic festival glas. Bij de eerste bestelling betalen bezoekers hiervoor eenmalig een bijdrage van € 2,50 waarna het festival ‘glas’ bij iedere bestelling af kan worden gegeven aan de bar voor een ‘nieuw’ exemplaar. Er is geen statiegeld van toepassing op dit glaswerk.

Zie voor meer informatie: www.festival-trek.nl