Van woensdag 1 t/m vrijdag 3 maart voert ProRail werkzaamheden uit aan het spoor rond station Elst. Deze werkzaamheden hebben invloed op de treinreis tussen Arnhem Centraal en Nijmegen en tussen Arnhem Centraal en Tiel.

Geen treinen Arnhem – Nijmegen, geen treinen Arnhem – Tiel
Op het traject Arnhem Centraal – Nijmegen is geen treinverkeer mogelijk. Er rijden NS-Snel- en -Stopbussen in plaats van treinen. Op het traject Arnhem Centraal – Tiel is eveneens geen treinverkeer mogelijk. Er rijden Arriva-Stopbussen in plaats van treinen.

Omreisadvies
Reist u tussen Nijmegen en Utrecht Centraal? Reis dan om via ’s-Hertogenbosch.

Extra reistijd
De extra reistijd tussen Arnhem Centraal en Nijmegen is 15 tot 30 minuten. Reizigers tussen Arnhem Centraal en Tiel zijn tot 60 minuten langer onderweg.

Geldig vervoerbewijs
Als u gebruik maakt van de bussen, heeft u een geldig vervoerbewijs nodig. Met een OV-chipkaart reist u met het vervangend busvervoer net als met de trein. U checkt in bij de start van uw reis, ook als uw reis start met een bus. Op uw station van bestemming checkt u weer uit.