Rijk van Nijmegen Uitdaging, voorheen bekend onder de naam De Maatschappelijke MeerWaarde, organiseert ook dit jaar weer de MVO Award.

Op 29 mei zal de feestelijke uitreiking plaatsvinden in één van de vijf aangesloten gemeenten. Rabobank Rijk van Nijmegen is, net als voorgaande jaren, de hoofdsponsor van het evenement.

Voordragen kandidaten MVO Award vóór 7 maart

De organisatie nodigt u uit om kandidaten voor te dragen voor deze award. Gegadigden zijn aantoonbaar maatschappelijk verantwoord en zichtbaar betrokken ondernemend in onze regio. Zij dragen zo bij aan een positief leefklimaat in het Rijk van Nijmegen. Alle aanmeldingen worden nauwkeurig beoordeeld op de drie hoofdaspecten People, Planet en Profit. Kanshebbers voor de MVO Award zijn gevestigd in de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Nijmegen of Wijchen.

Hoe kunt u kandidaten voordragen?

U kunt kandidaten voordragen per e-mail aan: info@rijkvannijmegenuitdaging.nl. Graag ontvangt de organisatie daarbij de volgende informatie:

– Naam bedrijf;
– Naam contactpersoon (+ bij voorkeur telefoonnummer en e-mailadres van de contactpersoon);
– Uw motivatie om deze kandidaat voor te dragen.

Wilt u een start-up in het zonnetje zetten?

Kent u een bedrijf dat recent gestart is en MVO hoog in het vaandel draagt en in de praktijk brengt? Mooie, nieuwe en stimulerende initiatieven zet de organisatie graag extra in het zonnetje tijdens de MVO Award-uitreiking op 29 mei van dit jaar.