Twee mannen van 19 en 29 jaar oud zijn zaterdagnacht rond 04.00 uur door de politie aangehouden voor het verhandelen van harddrugs in Nijmegen. Het duo werd betrapt tijdens de overdracht door oplettende politiemensen. Voor dader twee was een korte sprint nodig om hem te arresteren.

Tijdens hun voetsurveillance zagen de politiemensen op Eerste Walstraat twee mannen bij elkaar staan. Het had er de schijn van dat er een deal plaatsvond omdat ook geld werd uitgewisseld. Hierop werd het duo aangesproken en rende een man er vandoor. Daar achteraan rennend wordt op het Keizer Karelplein verdachte twee gearresteerd. Die had de drug tussentijds in een prullenbak gegooid, maar dat was gezien door de politieman. Zowel de drugs als een grote hoeveelheid (handels)geld is bij de verdachten in beslaggenomen. Beide mannen zijn na hun aanhouding ingesloten op het politiebureau.