Woensdag 22 februari zijn kinderen vanaf 6 jaar van harte welkom in Het Dijkmagazijn om carnavalsmaskers te maken. Van bladeren, takken en veren zijn gezichten te maken waarmee je je kunt verkleden als natuur-beest.

Zo vlak voor carnaval is het tijd om een masker te maken zodat je onherkenbaar wordt. De natuur levert voldoende knutselmateriaal op: grillige takken, bladeren, stukken gras, veren en rietpluimen. Met een grote bek met tanden, opengesperde ogen en littekens op het gezicht wordt het masker al snel afzichtelijk.

En voor een lief masker gebruik je veren en rietpluimen. Maar grappige, woeste of wonderlijke maskers kun je ook maken van natuurlijke materialen. Roep daarbij hard “alaaf”, en je hebt het meest originele carnavalsgezicht van dit jaar.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging en Beleef de Waal.

Carnavalsmaskers maken in Het Dijkmagazijn

Datum: woensdag 22 februari 14.00-15.30 uur.
Startplaats: Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen.
Kosten: 3,50. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.
Meer info: dijkmagazijn@hetnet.nl of 024-6777000. Zie ook facebook.com.