Uitwisselingsorganisatie Travel Active is druk op zoek naar een leuk gastgezin in de omgeving van Elst die de Braziliaanse Joanna een fijn thuis en de tijd van haar leven wil geven in Nederland.

De Braziliaanse Joanna is sinds begin januari in Nederland. Omdat Joanna niet meer bij haar huidige gastgezin kan blijven, is zij nu met spoed op zoek naar een vaste thuishaven zodat zij dit jaar op school in Nederland kan zitten. Joanna brengt een stukje cultuur met zich mee naar Elst en in haar gastgezin. Daarnaast wordt zij een belangrijk onderdeel van haar school het Lyceum Elst en haar gastgezin.

Immers, er is geen betere manier om een ander land, de taal, de mensen en hun gewoontes te leren kennen dan deel te nemen aan het dagelijkse leven hier in Nederland. Door deze deelname leert zij spelenderwijs de Nederlandse taal en komt zij in aanraking met onze cultuur en gewoontes.

Joanna is voor een jaar in Nederland. Dit houdt in dat zij dit jaar naar school zal gaan en bij een gastgezin in Nederland zal verblijven. Wat u echt moet weten over Joanna is dat ze van lezen houdt, films kijken en dat ze graag danst.

Gastgezin worden iets voor u?

Joanna is met spoed op zoek naar een vast gastgezin die haar tijdens haar verdere uitwisseling een thuis wilt bieden. Voelt u er iets voor om gastgezin te worden voor Joanna? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met het High School Holland team via 0478-551900 of via highschoolholland@travelactive.nl.