Na de succesvolle editie van vorig jaar met ruim 26.500 bezoekers komt Festival TREK dit jaar tijdens het Hemelvaartweekend van donderdag 25 tot en met zondag 28 mei weer naar Nijmegen. Vier dagen lang wordt het Hunnerpark omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant met tientallen mobiele keukentjes.

Festival TREK is komende zomer te vinden in negen steden door het hele land. Het rondreizend festival bezoekt Rotterdam, Maastricht, Nijmegen, Utrecht, Eindhoven, Enschede, ’s-Hertogenbosch, Amsterdam en sluit het seizoen op zondag 10 september af in Den Haag.

De negen steden kunnen met de komst van festival TREK weer rekenen op een perfecte mix van lekker eten & drinken gecombineerd met een grote variëteit aan theater, kleinkunst en live muziek; waarbij TREK een podium biedt aan getalenteerde, opkomende muzikanten en kleinkunstenaars.

De aftrap van de landelijke tour en de officiële opening van het food truck seizoen vindt in het weekend van 11 t/m 14 mei in het Rotterdamse Vroesenpark plaats. Het festival, dat onder leiding van de ‘BurgeRmeester van TREK’ staat, is gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden.

Zie voor meer informatie: www.festival-trek.nl of bekijk de aftermovie hier.