Cycloon Post en Fietskoeriers is sponsor geworden van de Nijmeegse voetbalclub N.E.C.

Daarnaast is Cycloon eind december gestart met de verwerking van de post voor N.E.C. en zal Cycloon deel uit maken van het Nijmeegse businessplatform OSRN. Onder het toeziend oog van 15 postcollega’s – en N.E.C.-fans – werd de hand geschud op een vruchtbare samenwerking.

Post verwerken van je favoriete club

“Het is een prachtige samenwerking tussen vier partijen waar sport en beweging centraal staan.”, vertelt Dirk Franssen, accountmanager bij Cycloon Post Nijmegen. In Nijmegen werkt Cycloon samen met Velocity Fietskoeriers die de post brengt en haalt per fiets. Deze post wordt vervolgens verwerkt in het sorteercentrum van Cycloon Post Nijmegen. “Er lopen veel N.E.C.-fans rond op onze postvestiging in Nijmegen. Zij vinden het natuurlijk hartstikke leuk om de post van hun favoriete club te verwerken”, vertelt Franssen.

Regio Nijmegen nog beter voorzien

Naast de verwerking van de post voor N.E.C. is Cycloon lid geworden van de Ondernemers Sociëteit regio Nijmegen (OSRN). “Met dit lidmaatschap versterk je de regionale binding, waarbij N.E.C dient als bindmiddel. Dit geeft ons de mogelijkheid om de regio Nijmegen nog beter te kunnen voorzien van een schone en sociaal-maatschappelijke manier van post en pakket verwerking”.

Over Cycloon

Cycloon Post is sinds 2012 actief als het sociale alternatief in de postsector. Alle werkzaamheden op postgebied worden bij het bedrijf uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij verzorgen het gehele posttraject voor zakelijke klanten: van halen en brengen van de post naar kantoor, tot het sorteren en bezorgen van de post.

Naast 21 postvestigingen heeft Cycloon ook zeven fietskoeriersvestigingen door heel het land verspreid. Sinds 2016 is Cycloon samen met zo’n 25 andere fietskoerierbedrijven gestart met Fietskoeriers.nl. Fietskoeriers.nl is de eerste landelijk dekkende pakketbezorgservice op de fiets.