Een 31-jarige vrouw uit Nijmegen is in de nacht van zaterdag op zondag ernstig gewond geraakt bij een ongeval aan de Graafseweg in haar woonplaats. De vrouw fietste toen ze in aanrijding met een taxi kwam. De bestuurder van de taxi is aangehouden voor verhoor.

De politie kreeg rond half 4 de melding van het ongeval. Ook de ambulance kwam ter plaatse, de traumahelikopter landde in het Goffertpark waarna het personeel door agenten naar de plaats van het ongeval werd gebracht. Het slachtoffer is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

De taxichauffeur is een 29-jarige man uit Nijmegen. Hij is aangehouden voor verhoor over zijn rol bij de aanrijding. Over de toedracht van het ongeval kan de politie op dit moment nog geen uitsluitsel geven, het onderzoek hiernaar is nog in volle gang.