Vrijwilligers duiken in de keuken voor uitgebreid kerstdiner

Bewoners uit de gemeente Berg en Dal kunnen samen genieten van een driegangendiner in Kerstsfeer. Dit diner wordt geserveerd door vrijwilligers die veelal betrokken of behulpzaam zijn bij de inloop- en ontmoetingsplekken en het Buurtsoepie in de gemeente Berg en Dal.

Voor het Kerstdiner kunnen zij gebruikmaken van de Kerstdinerpakketten van Jumbo Supermarkten. Het familiebedrijf doneert voor het derde jaar op rij een groot aantal Kerstdiners aan diverse goede doelen in Nederland. Deze gezellige diners vinden op verschillende plaatsen en tijdstippen plaats, verspreid over de gehele gemeente Berg en Dal.

De vrijwilligers en medewerkers van Forte Welzijn willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van een gezellig samenzijn tijdens de feestdagen. Daarom steken zij de handen uit de mouwen om een heerlijk Kerstdiner aan tientallen inwoners te serveren. Zij vinden dat iedereen met Kerst een feestelijke maaltijd verdient en nog veel belangrijker: een moment van samenzijn. Zij zijn dan ook heel blij met de donatie van de pakketten door Jumbo.

De vrijwilligers gaan vol enthousiasme aan de slag met de ingrediënten. Zij duiken de keuken in om er een geslaagde middag of avond van te maken. Er is voor ieder wat wils: soep en brood vooraf, een hoofdgerecht en een feestelijk dessert toe. “Geweldig dat Jumbo de pakketten beschikbaar stelt, we hebben hier geen eigen budget voor” aldus een enthousiaste vrijwilliger. “De mensen die we uitnodigen zijn erg enthousiast, vooral als we ze vertellen dat ze thuis opgehaald kunnen worden.”

Dankzij de inzet van deze vrijwilligers en de pakketten van Jumbo, kan Forte Welzijn zoveel mogelijk mensen laten genieten van een mooi en sfeervol Kerstfeest. Kijk voor meer informatie op: www.jumbo.com/kerst.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.