Voetbal+ VV Beuningse Boys verwelkomt 30e lid

Ruim anderhalf jaar na de start verwelkomt VV Beuningse Boys haar 30e lid bij het Voetbal+. 

In het voorjaar van 2015 is VV Beuningse Boys gestart met een nieuwe voetbaltak genaamd Voetbal+. Deze tak is bedoeld voor voetballers met een lichamelijk, verstandelijk en/of sociaal emotioneel beperking, die niet mee kunnen met leeftijdgenoten binnen een regulier voetbalteam.

Dit blijkt een schot in de roos te zijn, want nu anderhalf jaar later trainen en spelen wekelijks 29 voetballers onder begeleiding van enthousiaste, gediplomeerde trainers. Na eerst een paar proeftrainingen te hebben gevolgd en na gesprekken met de hoofdtrainer Arjan Rijkens, zijn ouders en de speler zelf wordt deze maand Chris Godthelp (10 jaar) als het 30ste lid van Voetbal+ bij het team ingelijfd.

Chris zelf is erg enthousiast. “Vroeger mocht ik vaak niet mee doen en nu krijg ik de kans om mijn favoriete teamsport te doen.” Voor de VV Beuningse Boys is dit alweer een prachtige mijlpaal voor een initiatief dat nog maar kort geleden is begonnen en een stormachtige ontwikkeling door maakt.

Voor meer inlichtingen over Voetbal+ bij de Beuningse Boys kan men contact opnemen met Henri Bakhuis via email voetbalplus@ beuningsboys.nl of kijk op de website van Beuningse Boys, www.beuningseboys.nl.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.