Vliegende start Loket Duurzaam Wonen Plus

Voor de meeste gemeenten in de regio Nijmegen geldt dat Loket Duurzaam Wonen Plus een vliegende start heeft gemaakt. In de afgelopen maanden zijn al meer dan 200 contactmomenten met het loket geregistreerd.

Het loket wordt gemiddeld door drie huiseigenaren per dagdeel bezocht. Ook maken huiseigenaren en bewoners actief gebruik van de mogelijkheid om de website te bezoeken en via e-mail vragen te stellen.

Jos van der Lint, adviseur van het loket is zeer tevreden: “Mensen komen vaak hier, omdat ze niet weten waarmee ze moeten beginnen. Ik help ze met het maken van stappen naar een energiezuinig en comfortabel huis.” Jos is ook blij met het groeiende aanbod van bedrijven: steeds meer lokale aanbieders verbinden zich met het loket, zodat bewoners eenvoudig kunnen worden doorgezet naar partijen in hun omgeving die de energiebesparende maatregel(en) kunnen uitvoeren.

Loket Duurzaam Wonen Plus Regio Nijmegen

Sinds begin oktober kunnen inwoners uit de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen (regio Nijmegen) voor al hun vragen over de verduurzaming van hun woning terecht bij Loket Duurzaam Wonen Plus. Het loket geeft gratis onafhankelijk en persoonlijk advies over energiebesparing zoals isolatie en het plaatsen van zonnepanelen of -collectoren. Ook kunnen huiseigenaren informatie krijgen over financieringsmogelijkheden. Het loket helpt inwoners eenvoudig in contact te komen met gespecialiseerde lokale bedrijven, die de duurzame maatregelen uitvoeren.

Meer informatie

Voor meer informatie, locaties en openingstijden van het loket bij u in de buurt, kijkt u op www.duurzaamwonenplus.nl of neem contact op met uw gemeente.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.