Alle leerlingen van het Mondial College, Leuvensbroek te Nijmegen, zetten zich deze week van maandag 19 december tot en met donderdag 22 december in voor Stichting Kinderdroomwens. 

Stichting Kinderdroomwens is een Nijmeegse stichting die zich inzet voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar die een ernstig trauma hebben. Denk daarbij aan het verlies van broertje of zusje, van een ouder, het lijden aan een langdurige of ernstige ziekte, misbruik of mishandeling. Daarnaast is Stichting Kinderdroomwens actief in het ondersteunen van getraumatiseerde jongeren in de leeftijd van 15 tot 25 jaar die vastgelopen zijn in de maatschappij, met hun scholing werk, met zichzelf in de knoop zitten en die richting nodig hebben in het leven.

Gedurende de Mondial Droomweek zullen de leerlingen zich bewust worden van het goede doel door op een leuke manier aan de slag te gaan, met elkaar en voor elkaar. Deze actie is vergelijkbaar met de Glazen Huis actie van 3FM. Op een unieke manier is er is een houten (ski)Hut neergezet door Schäffer Tuinhuizen en geplaatst door Lutrabox in de grote aula van het Mondial College. Hierin zal het radiostation worden gevestigd die overal ter wereld te horen is via internet.

Leerlingen kunnen hun ingezamelde geld naar het radiostation brengen en op de radio vertellen wat zij zoal hebben gedaan om geld bij elkaar te sprokkelen. Tevens kunnen zij hun talenten ten gehore brengen. Daarnaast kunnen bedrijven op de radio komen en daarmee een donatie doen aan de stichting.

Als tegenprestatie organiseren een aantal studenten van de HAN in samenspraak met Stichting Kinderdroomwens op de woensdag een activiteitenmiddag voor de leerlingen en zal onder andere de DJ, die bekend is van de puberkookshow van Paul de Leeuw, een fantastisch optreden geven. Wilt u ook op de radio deze week? Kom dan naar het Mondial College en ondersteun de stichting.

Meer informatie op www.kinderdroomwens.nl