Inschrijving Roos van Nijmegen bijna van start

Doornroosje kondigt met trots de belangrijkste data voor de nieuwe editie van bandwedstrijd Roos van Nijmegen aan. De inschrijving voor de bandwedstrijd opent op 19 december 2016 en sluit op 27 januari 2017. De drie voorrondes vinden op dinsdag 4, 11 en 18 april 2017 plaats in Merleyn, de finale op donderdag 25 mei 2017 in Doornroosje.

Poppodium Doornroosje organiseert in 2017 de 31ste editie van bandcompetitie Roos van Nijmegen. De Roos van Nijmegen is een muzikale talentencompetitie, bestemd voor artiesten met een eigen repertoire uit elk denkbaar muziekgenre die graag een volgende stap willen maken. De inschrijving voor de Roos van Nijmegen wordt op 19 december 2016 geopend.

Bands kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier op de binnenkort vernieuwde website roosvannijmegen.nl. Wanneer een act mee wil doen aan de Roos van Nijmegen, moet deze aan een aantal voorwaarden voldoen. Voor de aankomende editie van de Roos van Nijmegen zijn er enkele kleine wijzigingen in het reglement doorgevoerd. Op onze site is het volledige reglement inclusief de te winnen prijzen te vinden.

Uit alle artiesten die zich hebben aangemeld, worden de negen beste acts geselecteerd door een professionele jury. De negen geselecteerde bands strijden om de felbegeerde finaleplekken tijdens de voorrondes van de Roos van Nijmegen, die plaatsvinden op 4, 11 en 18 april 2017 in Merleyn.

De finale van de Roos, waarin vier bands zullen dingen naar de hoofdprijs, vindt plaats op 25 mei 2017 in Doornroosje.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.