Gewonden en arrestaties na steekpartij

Na een steekpartij vrijdagnacht in een woning aan de Newtonstraat in Nijmegen heeft de politie vijf arrestaties verricht. Onder de arrestanten waren twee gewonden.

Bij de politie werd omstreeks 00.30 uur een hevige ruzie gemeld in een huis aan de Newtonstraat. Volgens de eerste informatie zou er ook iemand gestoken zijn. Bij aankomst zagen agenten twee mannen weglopen die onder de bloedvlekken zaten. Een van hen bleek steekwonden te hebben. In de woning werden nog en man en een vrouw aangetroffen die ook bloedvlekken hadden. Alle vier mogelijk betrokkenen werden aangehouden.

Later die nacht werd op een adres in de buurt nog een man aangetroffen met steekwonden. Ook hij is aangehouden. De arrestanten zijn vier mannen en een vrouw in de leeftijd van 18 tot en met 24 jaar en afkomstig uit Enschede, Nijmegen en Zutphen.

De politie onderzoekt wie welke rol heeft gespeeld bij het voorval. Aan de hand van een buurtonderzoek hoopt de politie ook informatie van getuigen te krijgen die wellicht kunnen vertellen water zich heeft afgespeeld.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.