Dierenambulance Nijmegen zoekt enthousiaste vrijwilligers

Heb jij een hart voor dieren, sta je met beide benen stevig op de grond, ben je stressbestendig en kun je zowel individueel als in teamverband werken? Dan is de Dierenambulance Nijmegen op zoek naar jou! Op dit moment staan er vacatures open voor dierenverzorgers, chauffeurs en bijrijders op de ambulance en centralisten (telefoonopname etc.).

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat deze functies precies inhouden en ben je minimaal twee dagdelen per week beschikbaar om je in te zetten voor de DAN? Kijk dan op dierenambulancenijmegen.nl of bel tijdens kantooruren naar (024) 3562580.

Over de Dierenambulance Nijmegen

In 1985 is de DAN opgericht. Het team bestaat uit ruim 60 mensen met zeer verschillende achtergronden en leeftijden, die allemaal met passie voor de DAN, dieren en mensen werken. Het werkgebied omvat globaal het ‘Land van Maas en Waal’ vanaf Dreumel, tot aan de Duitse grens en het ‘Rijk van Nijmegen’, met Gennep als ondergrens.

Jaarlijks wordt de DAN 50.000 keer gebeld voor hulp aan dieren. Naast telefonische hulp wordt er ieder jaar ruim 7000 maal uitgerukt voor daadwerkelijke hulp aan dieren. Zowel in het wild levende dieren, zoals egels, konijnen, reeën, eenden, meeuwen, merels en zwanen als huisdieren worden geholpen.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.