Aanmelden kandidaten voor de Dalesprijs

Op 27 januari 2017 wordt de Burgemeester Dalesprijs uitgereikt. Kandidaten voor deze eervolle prijs kunnen worden aangemeld bij COC Nijmegen.

Deze prijs is bedoeld ter onderscheiding van personen of organisaties die in het Rijk van Nijmegen op vrijwillige basis en op zeer persoonlijke en voorbeeldige wijze gestalte hebben gegeven aan artikel 1 van de Grondwet, het artikel dat het beginsel van non-discriminatie verwoordt. Gedacht wordt aan mensen die zich ondubbelzinnig en belangeloos inzetten voor de emancipatie van minderheden, voor de gelijke behandeling van achtergestelde groepen en/of voor de bestrijding van discriminatie in de breedste zin van het woord.

De prijs is bedoeld voor personen of groepen in het Rijk van Nijmegen. De prijs wordt jaarlijks in januari uitgereikt. Bij de prijs hoort een oorkonde en een bedrag van € 500,-. De aanmelding van kandidaat-prijswinnaars dient te bestaan uit een motivatie, naam en adresgegevens en kunnen tot 7 januari 2017 worden ingediend. Bij voorkeur via info@cocnijmegen.nl.

Of per post: St. Anthoniusplaats 1, 6511 TR Nijmegen.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.