MuZIEum maakt weer kans op leukste uitje van Gelderland

Het muZIEum in Nijmegen maakt opnieuw kans om door het Land van ANWB te worden uitgeroepen tot ‘Leukste uitje van Gelderland’. Tijdens deze verkiezingen beoordelen bezoekers hun favoriete uitje. De stemronde loopt van 31 oktober t/m 18 december. Het muZIEum hoopt met de innovatieve ervaring die zij biedt opnieuw deze prijs van waardering te ontvangen.

Top van Gelderland

De afgelopen jaren belandde het muZIEum steeds in de top 3 van ‘Leukste uitje van Gelderland’ en in 2015 won het ervaringsmuseum zelfs de eerste prijs. Het muZIEum is heel trots dat het al vijf jaar op rij favoriet is bij bezoekers. Dagelijks ervaren zij hoe het is om blind of slechtziend te zijn, in het aardedonker of in het stadscentrum met virtual reality. Bezoekers raken geïnspireerd door het persoonlijke verhaal van de blinde en slechtziende gidsen. Zo biedt het muZIEum niet alleen een bijzondere ervaring, maar vergroot het ook de bewustwording rond blinden en slechtzienden.

Leukste uitje

Voor het zevende jaar organiseert het Land van ANWB de verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ en het ‘Leukste uitje per provincie’. Bezoekers beoordelen hun favoriete uitje aan de hand van vijf criteria. Dit jaar is er geen nominatieronde; bezoekers kunnen tot en met 18 december stemmen via de website van de ANWB. Op 10 januari 2017 wordt de uitslag tijdens de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht bekend gemaakt.

Stemmen kan via deze link: www.anwb.nl/verkiezing- leukste-uitje-gelderland

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.