Op vrijdagavond 14 april staat The Night Run Festival 2017 op de kalender. Inschrijven is vanaf nu mogelijk via de website www.024sport.nl. Er is slechts een beperkt aantal van 2000 startbewijzen beschikbaar.

Deelnemers hebben de keuze tussen een Long Night Run van 11,5 kilometer en een Short Night Run van 5 kilometer. Met start/finish op de Molenstraat laat The Night Run Festival de deelnemers alle mooie plekjes van Nijmegen-Centrum zien.

20161121-nightrun-2

Beleving

Onderweg zijn er allerlei verrassende acts en bijzondere passages. Denk aan honderden waxinelichtjes in het Kronenburgerpark, een licht- en lasershow op de Molenstraat en tientallen fakkels in het Hunnerpark. Met de vele muzikanten en acts langs het parcours maakt The Night Run Festival voor deelnemers een onvergetelijke indruk en voor toeschouwers aantrekkelijk om te komen kijken.

Parcours

Het parcours brengt de deelnemers onder andere door de drie Nijmeegse stadsparken (Kronenburgerpark, Valkhofpark en Hunnerpark), langs de Waal met uitzicht op de Waalbrug, over de Grote Markt met passage Stevenskerk en door de winkelstraten Lange Hezelstaat, Marikenstraat en Molenstraat. Deelnemers aan Long Night Run kunnen zich, evenals de eerste editie, verheugen op een ronde van indrukwekkende donkerte door de Ooijpolder. De toevoeging van de lus door de Ooijpolder is de voornaamste wijziging, welke de organisatie Stichting 024 Sport heeft doorgevoerd.

Inschrijven

Op de website www.024sport.nl is de inschrijving geopend tot 11 april 2017 of indien de deelnamelimiet is bereikt. De kosten bedragen tot 1 maart € 19,50 per persoon. Vanaf 1 maart is dit € 22,50 per persoon. Meer informatie via www.024sport.nl.

Promotievideo 2017: www.youtube.com

Foto’s: Romy Fernandez