Dit jaar zal de 2e editie van het Mallet Music Event “Celebration” plaatsvinden. Een spectaculair samenkomen van muziek, zang en dans, dat is Celebration 2.  Zaterdagavond 5 november 2016 zal dit event plaatsvinden.

Om alle muzikanten, zangers, dansers, en het publiek te kunnen herbergen, is gekozen voor de Jan Massinkhal in Nijmegen. De zaal wordt speciaal voor de gelegenheid aangekleed tot een ware concertzaal compleet met professioneel licht en geluid. Het wordt een avond waarop, in totaal zo’n 300 deelnemers, uit verschillende windstreken en culturen samenkomen om een spetterende muziekshow neer te zetten.

Deelnemers zijn: malletband van de Nijmeegse Postharmonie, Concordia uit Krimpen aan den IJssel, Sempre Sereno uit Ruinerwold en Batavorum Pipes and Drums. Daarnaast zijn er verschillende popkoren zoals Multivox uit Nijmegen, Akkoord uit de Overbetuwe en O – Two – Six uit Arnhem. Ook blazers, dansers, ware circusartiesten en vele vrijwilligers zullen deze show nog spectaculairder maken. Dit alles wordt aan elkaar gepraat door de alom bekende praatjesmaker Jochem van Gelder.

Voor meer informatie en toegangskaarten gaat u naar celebration2016.live