Projectzangers gezocht voor de aanstaande kerstconcerten

In de periode voor kerstmis geeft de Koninklijk Zangvereeniging Nijmeegs Mannenkoor drie concerten in de regio Nijmegen met de sopranen Carla Maffioletti / Deirdre Angenent en de tenor Henk Poort. Het koor nodigt geoefende en ongeoefende zangers van harte uit als zogenaamde projectzangers daaraan deel te nemen. De repeteer-periode van 7 à 9 weken wordt dan afgesloten op verschillende fantastische podia.  

Indien u belangstelling heeft om samen met het koor het kerstrepertoire in te studeren, neem dan contact op met de heer Ferdy Kokke. De dirigent, Dion Ritten, zal na een stemtest bepalen bij welke stemgroep u wordt ingedeeld. Een koorcoach zal u verder op weg helpen. Na de kerst neemt u weer afscheid van de vereniging.

De kosten bedragen €55,00. Mocht u besluiten zich te willen aansluiten bij de vereniging, dan worden deze kosten verrekend met de verschuldigde jaar contributie. Op maandag 10 oktober om 19.30 uur start het repeteren voor de kerstconcerten 2016. Indien u uitgebreidere informatie wenst, neemt u dan contact op met Ferdy: 0485 750 665 / f.kokke@ziggo.nl of kijk op www.nijmeegsmannenkoor.nl.     

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.