Politie zoekt getuigen mishandeling

De politie in Nijmegen is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een 13-jarige jongen uit Nijmegen. De jongen liep vrijdag 14 oktober rond 19.15 uur samen met een vriend bij de vijver aan de Aldenhof in Nijmegen toen er vier jongens op drie scooters naar hem toe kwamen.

Eén van de jongens beschuldigde hem ervan dat hij iets met zijn scooter zou hebben gedaan. Direct daarna werd het slachtoffer op de grond gegooid en begon de jongen hem te schoppen en te slaan tegen zijn hoofd. Dankzij ingrijpen van een man met een witte hond, stopte de jongen met schoppen en slaan. De vier jongens gingen er vervolgens op de scooters vandoor. Het slachtoffer ging direct naar huis en naar de huisartsenpost. Hij bleek ondermeer een hersenschudding en een gekneusde arm te hebben.

Signalement
De mishandeling zou zijn gepleegd door een jongen van ongeveer 16 jaar oud, blanke huidskleur, blonde stekelige haren aan beide zijkanten opgeschoren. Hij droeg een blauwe jas en een spijkerbroek. De scooters zouden van het merk Vespa zijn, kleur grijs of zwart.

Getuigen gezocht
De politie komt graag in contact met getuigen van de mishandeling en in het bijzonder met de man met de witte hond die het slachtoffer te hulp schoot. Getuigen worden verzocht te bellen met 0900 8844.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.