Donderdagavond rond 20.15 uur kreeg de politie een melding dat een straatroof had plaatsgevonden op de Campusbaan. Een 24-jarige vrouw, die in de richting van het centraal station fietste, zou ter hoogte van een bushalte door drie mannen zodanig belaagd zijn dat zij ten val kwam.

Het drietal ging er met de mobiel van de Nijmeegse rennend vandoor richting de wijk Doddendaal. De politie ging na de melding direct ter plaatse en keek in de omgeving naar de mannen uit, maar zij werden niet meer aangetroffen. Met de vrouw is een afspraak gemaakt voor het opnemen van een uitgebreidere aangifte.

Het signalement van de verdachten is als volgt: drie lichtgetinte jongemannen, geschatte leeftijd ca 18-20 jaar, donker gekleed met capuchon. Getuigen worden verzocht om contact op te nemen met de Districtsrecherche in Nijmegen, via telefoon 0900-8844.