Politiesteunpunt in gemeentehuis Beuningen

Op dinsdag 13 september opende burgemeester Carol van Eert, samen met wijkagenten, het nieuwe steunpunt van de politie in het gemeentehuis van Beuningen. Het politiesteunpunt is een uitvalsbasis voor de wijkagenten en andere politiemedewerkers die werkzaam zijn in de gemeente. Tijdens hun werk in de gemeente kunnen ze er terecht voor eventueel administratief werk. Inwoners kunnen bij het steunpunt terecht op afspraak, bijvoorbeeld om aangifte te doen.

Dankzij het gebruik van digitale middelen en moderne technologie is de politie steeds vaker aan het werk in de wijk. Aangiften worden zoveel mogelijk bij mensen thuis opgenomen, maar ook via  internet en telefonisch. Om zichtbaar aanwezig te blijven zijn er politiesteunpunten op andere plekken, waaronder het gemeentehuis. Het steunpunt heeft geen vaste openingstijden en is  niet permanent bezet. In het politiepand in Ewijk werken nationale politie-eenheden. Deze locatie is niet open voor het doen van aangifte.

Aangifte digitaal, thuis of op politiesteunpunt

Wilt u aangifte doen? Dat kan op verschillende manieren. Geef uw aangifte bij voorkeur digitaal door via www.politie.nl. Wilt u graag de wijkagent spreken? Maak dan een afspraak via het algemene politienummer 0900-8844. De wijkagent komt dan bij u thuis voor een gesprek. Wilt u liever niet thuis afspreken? Dan kunt u bij het politiesteunpunt in het gemeentehuis terecht op afspraak.

Wijkagenten

In de gemeente Beuningen staat het politieteam klaar met vier vaste wijkagenten voor Weurt, Beuningen, Ewijk en Winssen. De wijkagenten zijn regelmatig in het dorp. Zo weten zij wat er in een gebied speelt en welke kwesties aandacht van de politie vragen. In de gemeente Beuningen zijn de wijkagenten onderverdeeld in vier gebieden: Beuningen Oost: Anita van Roosmalen, Beuningen West: Martijn Goppel, Winssen & Ewijk en buitengebied Beuningen: Jos van Eimeren en Beuningen industrieterreinen en Weurt: Freek Kleinschiphorst.

“POP-UP” politiebureaus

In september en oktober verschijnen op verschillende locaties in de gemeente Beuningen ook “POP-UP” politiebureaus. U ontmoet daar de wijkagent van uw wijk en u kunt terecht met al uw vragen aan de politie. Hieronder staan de locaties en tijden waar u uw wijkagent de komende weken kunt ontmoeten.

Beuningen

Dinsdag 13 september 18.00 – 20.30 uur Beuningen, Tiberiuslaan / Vitelliuslaan
Donderdag 15 september 18.00 – 20.30 uur Beuningen, Wolfsbossingel thv Dromedaris
Zaterdag 24 september 13.00 – 15.00 uur Beuningen, Molenstraat thv Molenhuis
Zaterdag 1 oktober 10.30 – 13.00 uur Beuningen, Aalsterveld / Zuil / Sima / Gewelf
Zaterdag 1 oktober 13.30 – 15.30 uur Beuningen, Slinger / Strijdbijl
Maandag 3 oktober 18.00 – 20.30 uur Beuningen, de Balmerd / Zaveldonk

Ewijk

Zaterdag 17 september 13.00 – 15.00 uur Ewijk, De Klef

Winssen

Maandag 26 september 18.00 – 20.30 uur Winssen, Jumbo

Weurt

Maandag 19 september 18.00 – 20.30 uur Weurt, Laan 1945 thv Coop
Donderdag 6 oktober 18.00 – 20.30 uur Weurt, Kappitelweg thv Kloosterhof

Op www.politie.nl/mijn-buurt staan foto’s van de wijkagenten en meer informatie. Politie Beuningen is ook aanwezig op social media. Zoek bij facebook op: Politie Beuningen. Of volg via twitter: @POL_Beuningen.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.