Wij zijn Nijmegen: de vlag uit voor mooie initiatieven!

83 kleurrijke ‘Wij zijn Nijmegen’ vlaggen wapperen aan de vlaggenmasten in de stad. 33 daarvan staan voor even zoveel initiatieven en jubilarissen in feestjaar 2016. ‘Wij zijn Nijmegen’ roept de stad op om met plannen en ideeën te komen die zorgen dat nog meer Nijmegenaren elkaar ontmoeten en meedoen in de stad. Kortom: die zorgen voor het ‘wij’-gevoel.

In twee eerdere rondes zijn al flink wat initiatieven beloond. ‘Wij zijn Nijmegen’ nodigt betrokken inwoners, stichtingen en bedrijven uit om hun ideeën voor een nog beter Nijmegen te delen. Wie een idee of droom heeft voor een socialer, innovatiever of mooier Nijmegen kan bij ‘Wij zijn Nijmegen’ hulp vragen om die droom werkelijkheid te maken.

Deze derde ronde wordt vooral gezocht naar ideeën die zorgen voor meer ‘wij’ in Nijmegen: initiatieven die Nijmegenaren bij elkaar brengen die elkaar in het normale leven niet zo snel tegenkomen. Ook al wonen ze dicht bij elkaar, spreken ze over elkaar en hebben ze misschien wel dezelfde passie,

Deadline derde en laatste ronde: 10 oktober

Wie aan de slag wil met zijn/haar idee kan dit indienen op www.wijzijnnijmegen.nl. De deadline voor de laatste ronde is 10 oktober. Een team van mensen uit de stad beoordeelt de ingediende initiatieven.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.