De blauwe hal van De Kube wordt op zondag 2 Oktober in een groen tintje gezet. Deze dag presenteert het Green Fashion Event een andere kant van mode waarin de focus ligt op duurzame, fairtrade en of biologische concepten. Middels door een catwalkpresentatie, marktkramen, een kledingruilbeurs en workshops geven zij een creatieve kijk op groene fashion.

Ook enkele scholen uit Gelderland hebben het project opgepakt en een duurzaam fashionitem ontworpen die zij tentoonstellen aan bezoekers. Het evenement is een eendags festival waar groene ondernemingen zich op het gebied van mode, accessoires en huidverzorging presenteren aan het publiek. Het vindt plaats in De Kube (Honigcomplex) van 12:00 uur – 18:00 uur, gratis toegang.

Meer informatie
Voor meer informatie over het Green Fashion Event ga naar www.greenfashionnijmegen.nl of de Facebookpagina van het Green Fashion Event.