Man beroofd na vuistslag in gezicht

Vrijdag 16 september heeft een 33-jarige man uit Nijmegen aangifte gedaan van een beroving die de nacht ervoor had plaatsgevonden, aan De Ruyterstraat. De politie heeft de zaak in onderzoek en is benieuwd of iemand iets gezien heeft. De beroving vond plaats in de nacht van donderdag op vrijdag, tussen 04.30 uur en 04.45 uur.

De man was uit geweest en was fietsend op weg naar huis. Op De Ruyterstraat, ter hoogte van het Thiemepark, stopte de man om een veter te strikken. Terwijl hij daarmee bezig was werd er op zijn schouder getikt. Toen de man omkeek kreeg hij direct een vuistslag in het gezicht, waardoor hij ten val kwam. Toen de man van de vuistslag bijkwam merkte hij dat zijn portemonnee en telefoon gestolen waren. Daarna is de man naar huis gegaan, de volgende dag deed hij aangifte.

Het slachtoffer heeft alleen gezien dat de dader licht getint was en een shirt met korte mouwen droeg. Heeft u afgelopen nacht misschien iets gezien van dit voorval? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.