Na de succesvolle musicals Baas Boven Baas en Bad Girls treedt Musicalvereniging Muze binnenkort op met alweer haar derde musical: Little Shop of Horrors! Vanaf 29 september tot en met 2 oktober zullen er vier voorstellingen op de planken worden gebracht in de Vasim te Nijmegen.

Little Shop of Horrors neemt je mee naar een wel heel aparte bloemenzaak in een achterbuurt. Naast de gewone bloemen en planten verschijnt er in deze bloemenzaak ineens een bizarre, interessante en moordlustige plant. Op water en zonlicht alleen lijkt deze plant niet te leven. Durf je de confrontatie aan en ben je nieuwsgierig naar deze buitengewoon fascinerende plant?

Bestel dan snel kaarten en kom een kijkje nemen in deze lugubere bloemenzaak! Studenten en Vrienden van Muze komen in aanmerking voor aantrekkelijke kortingen. Op www.muze-nijmegen.nl is meer informatie te vinden over de voorstellingen, het bestellen van kaarten en natuurlijk Musicalvereniging Muze zelf.