Lindenberg trapt cursusjaar af met de OpenDeurWeek

Dansen, zangles, theater of toch liever verhalen schrijven? Het cursusseizoen gaat weer beginnen en voor iedereen die nog niet weet wat hij volgend jaar in zijn vrije uurtjes wil doen, zet de Lindenberg van 12 t/m 18 september  de deuren van de leslokalen open tijdens de OpenDeurWeek.

Een week lang kun je zoveel cursussen uitproberen als je zelf wilt, kennismaken met docenten en proeven van wat de kunsten jou te bieden hebben. En met meer dan 180 cursussen die deelnemen aan de OpenDeurWeek, hoef je je die week niet te vervelen. Niet goed weten of de werkwijze van de docent bij je past en of de inhoud van de cursus wel echt is wat jij of je kind zoekt. Voor dit soort twijfels biedt de Lindenberg de mogelijkheid om de eerste les gratis en vrijblijvend mee te volgen. Zo kan je eerst kijken of de cursus voldoet aan je verwachtingen, voordat je je inschrijft.  Vooraf aanmelden voor de OpenDeurWeek hoeft niet: je loopt gewoon het leslokaal binnen, meldt je bij de docent en als er plek genoeg is, kun je meedoen.

Breed cursusaanbod, óók voor volwassenen

Heel even een duik nemen in een wereld waar alles kan. Waar kinderen gekke voorwerpen maken met een 3D-printer, waar je de sterren van de hemel speelt op je gitaar, je met passie de flamenco danst en waar je de nieuwe Harry Mulisch in jezelf ontdekt. Dat kan bij de Lindenberg.

En de Lindenberg is er niet alleen voor kinderen. Ook volwassenen kunnen zich onderdompelen in muziek, dans, theater en schrijven. Ervaring mag, maar hoeft niet. In het pand van de Lindenberg worden naast alle eigen cursussen, ook cursussen  beeldende kunst voor volwassenen gegeven door zelfstandige docenten.  Deze en alle andere cursussen van de Lindenberg zijn te vinden op delindenberg.com.

Praktische informatie OpenDeurWeek

Vanaf 8 september staat het OpenDeurWeek-programma op de website van de Lindenberg. Daar kun je in een makkelijk overzicht terugvinden welke  cursussen meedoen en in welk lokaal je moet zijn. Maar je kunt ook nu alvast door het cursusaanbod op delindenberg.com lopen om te zien wat je in die week wilt doen. Bijna alle cursussen doen mee.  De OpenDeurWeek vindt plaats op alle locaties van de Lindenberg.

Let op! Het kan zijn dat een cursus al vol zit: je kunt dan wel de eerste les bijwonen, maar je niet meer inschrijven voor de volledige cursus. Dus als je nu al weet welke cursus je wilt gaan doen, is het raadzaam je snel in te schrijven!

Foto: Dennis Vloedmans

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.