Het Dijkmagazijn nodigt woensdag 14 september jonge kunstenaars uit om beelden te komen maken van strandzand, klei en wrakhout. De Waal levert genoeg materiaal aan voor de prachtigste beelden.

Na een korte verzameltocht, gaat iedere jonge kunstenaar in Het Dijkmagazijn aan de slag om iets moois te maken voor de komende kunstroute. Na een korte uitleg hoe met ijzerdraad, elastiekjes en lijm alles aan elkaar is te verbinden, kan iedereen zijn fantasieën uitleven. Een konikpaard, een zelfportret of een fantasiebouwsel alles is mogelijk. Wie wil kan er nog een mooi kleurtje aan geven.

De kunstwerken worden tentoongesteld in Het Dijkmagazijn tijdens de kunstroute op 24 en 25 september. Daarna zijn de kunstwerken natuurlijk voor de makers. Deze activiteit is mogelijke gemaakt door Beuningen Samen in Beweging en Beleef de Waal. Beeldhouwen, woensdag 14 september 14.00-15.30 uur, Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Voor max. 12 kinderen vanaf 7 jaar. Deelname 2,50. Meer info en evt. reserveren via www.hetdijkmagazijn.nl, zie ook Facebook.