Vanaf 19 september is de inschrijving voor de Communicatieprijs Nijmegen 2016 geopend. De uitreiking van de Nijmeegse ‘communicatie-Oscars’ vindt dit jaar plaats op donderdag 10 november. Iedere communicatieprofessonial kan meedingen naar de prijs voor het mooiste, succesvolste of meest creatieve project van de regio.

Trots op Nijmeegse communicatiebranche

Projectleider Sander Ummelen: “De communicatiebranche is sterk vertegenwoordigd in het Rijk van Nijmegen. Er zijn een aantal grote creatieve bureaus, een groeiende groep professionals en zzp’ers en meerdere communicatieopleidingen. Daar mogen we trots op zijn en met de Communicatieprijs willen we dan ook laten zien wat de Nijmeegse communicatiesector in huis heeft.”

Iedereen die zich aangesproken voelt als communicatieprofessional in het Rijk van Nijmegen mag meedoen. Of je nu adviseur, tekstschrijver of grafisch ontwerper bent. Of je nu als freelancer werkt of werkzaam bent bij een bureau of organisatie, dat maakt niets uit. Inschrijven kan tot 10 oktober.

Thema ‘onderwijs’

Een vakjury zal de winnaar kiezen van de Communicatieprijs Nijmegen 2016. Alle inschrijvingen dingen daarnaast mee naar de themaprijs en de publieksprijs. Zet je eigen netwerk in om zoveel mogelijk stemmen te verkrijgen! Het thema van dit jaar is ‘onderwijs’. De vorming en bildung die daar plaatsvindt, schept immers de toekomst van ons vak.

De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 10 november. De winnaars kunnen rekenen op een flinke boost van hun bekendheid en netwerk in de regio en kunnen hun project inzetten als promotie bij (toekomstige) klanten. De winnende projecten worden zo een echt paradepaardje van de Nijmeegse communicatiesector.

De Communicatieprijs Nijmegen is een initiatief van de Communicatiekring Nijmegen (CKN), de vereniging van communicatieprofessionals in de regio. “Na het succes van de vorige editie van de Communicatieprijs Nijmegen, in 2014, gaan we er ook dit jaar weer een topwedstrijd en gaaf evenement van maken”, aldus Sander.

Meer informatie en inschrijven via: www.communicatieprijsnijmegen.nl.