Een 24-jarige vrouw uit Nijmegen is maandagavond omstreeks 23:45 uur slachtoffer geworden van een brutale beroving waarbij ook geweld is gebruikt. De beroving vond plaats tussen het centraal station van Nijmegen en de Oldenbarneveltstraat. Zij raakte daarbij lichtgewond. De twee daders waren op een scooter en gingen er met een geldbedrag vandoor.

De vrouw werd op weg naar haar auto van achteren neergeslagen. Toen zij op de grond lag zag zij een kleine en een grote man bij haar staan waarvan de grootste van de twee een helm droeg. Hij dreigde met een mes en pakte haar handtas af. Deze dader pakte geld uit haar portemonnee, liet haar tas achter en ging er samen met de kleinere man op een scooter vandoor.

Getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.