Vanaf 28 augustus opent Het Dijkmagazijn weer haar pop-up terras op de dijk in Beuningen. Bij hectometerpaal 66 kan dan onder het genot van koffie en thee naar de paarden in de uiterwaard en de schepen op de Waal gekeken worden. Tot 18 september zal bij mooi weer het terras op de dijk ‘op-poppen’.

Het Dijkmagazijn wil met het terras fietsers, wandelaars en andere bezoekers beter ontvangen. Lokale horecaondernemers haken aan en zorgen dat er bij de koffie wat lekkers is. vrijwilligers van Het Dijkmagazijn serveren deze keer de koffie en de thee. Zij weten dus ook veel vragen te beantwoorden over het prachtige gebied waar de terrasbezoekers over uitkijken. Wie interesse heeft om als vrijwilliger een paar keer mee te helpen bij het terras is van harte welkom.

Het pop-up terras is het meest zonnige terras op de dijk, want het is alleen bij goed weer open. Het terras ‘popt up’ op de zondagen van 28 augustus, 4, 11 en 18 september, steeds vanaf 12:00 uur. Elke zondagochtend kunt u zien op Facebook en via de Twitter of het terras geopend is.