In de nacht van maandag op dinsdag is op de Molenstraat een 55-jarige inwoner van Beuningen ernstig mishandeld. Daarvoor werd later een 53-jarige verdachte aangehouden. De politie is nog dringend op zoek naar getuigen. Even na 04.00 uur kreeg de politie een melding dat op de Molenstraat een man mishandeld zou zijn.

Dit gebeurde ter hoogte van McDonalds. Ter plaatse troffen agenten een man aan die ernstige verwondingen aan zijn hoofd had. Volgens een getuige zou de man geslagen zijn met een ketting, mogelijk van een bromfietsslot. De verdachte zou daarna zijn weggelopen in de richting van Plein 1944. Op basis van het signalement van de verdachte kon even later op de Lange Hezelstraat een 53-jarige Nijmegenaar worden aangehouden. Hij is ingesloten. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het RadboudUMC.

Getuigenoproep

Om vast te stellen wat er op de Molenstraat precies is gebeurd, is de politie nog dringend op zoek naar mensen die meer over de mishandeling kunnen vertellen. Zij kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.